Când să vii la noi ?

     Când lumea din jurul tău devine prea zgomotoasă, când nu reușești să-ți mai auzi gândurile sau să te aduni, când ai nevoie să te regăsești pe tine pentru a putea fi alături de ceilalți – atunci Hai la munte Bran.

Odată ajuns aici, ți deschide în față o lume a contrastelor. Deși situate într-o zonă turistică aglomerată, cabanele sunt o adevărată oază de liniște, relaxare în intimitate și libertate, la poalele Bucegilor, foarte aproape de pârtia de ski Zănoaga.

Construite la altitudinea ideală pentru a obține o priveliște de vis fără prea mari bătăi de cap, cabanele noastre îmbină echilibrat stilul modern cu cel tradițional.

Am ales construcția de tip A-frame, întâlnită în special în țările nordice, pentru că este forma care se îmbină cel mai bine cu natura: în formă de A sunt și copacii, dar și munții. Dar nu am vrut să ne îndepărtăm prea mult de tradiție, așa că pentru finisajele exterioare am ales dranița (șindrila), iar pentru acoperiș am optat pentru șiță.

În interior vei descoperi „coarnele berbecului”, cel mai vechi motiv tradițional din zona Branului, amplasat discret pe un brâu de sticlă montat pe perete, dar și pe pătura de pe canapeaua din living.

Ce găsești la noi ?

     Imediat ce deschizi ușa cabanei, intri într-o zonă open space în care vei găsi o bucătărie complet echipată și dotată, inclusiv cu espressor de cafea și cuptor cu microunde. Apa de la robinet este proaspătă, provenită de la un izvor, direct din munte.

Un leagăn, o canapea extensibilă, un loc de luat masa și baia, dar și o terasă care te conectează direct cu natura – sunt și ele tot aici.

Dormitorul, tot open space, te așteaptă la etaj. Din confortul patului matrimonial poți vedea prin ferestrele vitrate zâmbetul blând al naturii. Ești doar tu cu ea. Poți să îi spui tot ce te doare, să te inspiri din forța-i nemărginită, și să te încarci cu energie.

Poți să-ți bei în liniște cafeaua pe balconul suspendat sau poți să mergi în ciubărul din curte, să lași ninsoarea rece să cadă pe tine în timp ce te relaxezi în apa fierbinte, purificată de o stație specială de tratare.

Și poți să îți faci părtaș la toate astea și patrupedul, întrucât la noi sunt binevenite și animalele de talie mică.